Svamppod

Svamppod 203: Troll på er

Tobbe, Anna och Anders samlas runt mikrofonen och Seinfeld-referenser såväl som MMA-jämförelser haglar. Sportboll, dubbel cyberpunk och koppskallar hinner också diskuteras innan Pepphörnan gör sitt återtåg. Mycket nöje!

Ladda ner avsnitt

Kommentarer

 1. Bob skriver:

  Mitt tävlingsbidrag:

  GLENN
  DU ÄR SKYLDIG MIG
  50 SPÄNN

  GLENN
  JAG GILLAR MÄN
  SOM
  GLENN

  GLENN
  GLENN
  GLENN

  (Ska läsas stolpigt och rätt argt)

 2. Kim skriver:

  Låten heter inte ”on the pressure” och de sjunger inte det heller, utan det är ”under pressure”.

 3. Pär/BooliBoo skriver:

  Tycker årets upplaga av Fifa var riktigt bra. Gör dock inte så många mål som du Anders men du kunde ju något trick jag inte kan vilket är skönt att inte kunna för då är risken att man använder den.

  Fysiken: har ju fått sig ett rejält uppsving. Väldigt svårt att sprinta ifrån någon och momentumet är ju kanon (om man kan använda den på rätt sätt) och tyngden när man som back sätter in tacklingen fel och man bara tänker nej nej nej. Bollen tar fler oväntade studsar än tidigare. Närkamperna känns mer äkta och starkare spelare flyttar utan problem de lite lättare. De drar i tröjor och håller i en alldeles lagom så att man inte hinner ikapp den där genomskäraren.
  Riktigt svårt att försvara sig dock men det beror nog på momentumet som man inte har med sig om man sätter en fot fel.

  Rörelsen: Spelarna löper lite bättre, lite smartare och försöker hitta luckor. Spelare är mer benägen att följa med i löpningar och täcker ytor mycket bättre.

  Lite negativt som de inte fixat.

  Offside: När jag slår en boll som är tänkt för en spelare som då är offside men som tar tex på en back och styrs till en spelare som inte var offside så blir det offside vilket är fel.

  Byte av spelare: Ofta man blir fel spelare och hur man än trycker kan man inte bli den spelare som är närmast utan måste springa 5m extra som gör att man inte hinner upp bollen.

 4. JohnFooo skriver:

  Anders, jag önskar verkligen att du gjorde en svampriket hjärta om FIFA(jag hittade ingen i arkivet iaf). Det är bra i vanliga podden också, men det känns som att du måste hålla dig lite, om du förstår vad jag menar? Det finns ju MYCKET att grotta ner sig i, som sagt. Om inte annat kanske du kan styra upp någon stream eller så. Hade uppskattats!

Skriv en kommentar