Svamppod

Avsnitt 257: GOTY 2018

Det blev en GOTY-Pod, det var inte enkelt, inte på långa vägar. Mer strul än på många många månader spökar och fler redigeringstimmar än Linus vill räkna fick plöjas ner innan allt var redo att laddas upp. Men avsnittet är inspelat, bråken har tystnat och listan är listad. Anders, Glenn, Linus, Niklas, Ludde och Tobbe står för åsikterna, nu kör vi.

 

 

Hämta Avsnitt Här!

Kommentarer

 1. Rutabaga skriver:

  Hej!

  ”Long time listener” osv osv…

  Inga särskilda åsikter om listan, vilka spel som inte kom med och placeringar på de som gjorde det. Som (jag tror) många andra lyssnar jag för diskussionen och den uppmärksamhet och kärlek spel som stöts och blöts får här.

  MEN, anledningen att jag numer är ”First time caller” osv osv… är att jag vill ge en stor jävla eloge till Linus. Jag kan nada om redigering, varken av ljud eller bild, men kan ändå inse vilket jävla hästjobb det måste varit att efter insikten att Malins kanal var förlorad dra ett djupt andetag och börja ”lösa det”. Och att ovanpå detta ta tiden att ge Malin hennes due space i podden genom att sätta sig ÄNNU en knapp timme med henne. (Skitkul att höra Malin igen btw då jag lyssnat sedan ”fyrkant”-eran). Antar och hoppas att ryggdunkningar och hejarop redan utdelas till Linus av övriga redaktionsmedlemmar, men ville ändå lyfta detta i kommentarsfältet.

  Ni är bäst, tack för alla er insats här och all grym content över åren!

  Peace and Love

  / Björn

 2. Joakim Staf skriver:

  Håller helt med Björn.
  Måste också ge beröm till Linus som redigerade avsnittet. Jag jobbar själv med att lära ut ljud- och videoproduktion, och det är ett fint exempel på lösning när tekniken har ställt till det.
  Med tanke på förutsättningarna blev det ändå ett av de bästa GOTY-avsnitten jag hört, mycket eftersom du klippte ner vissa diskussioner och sammanfattade på ett kul sätt.
  Hade du inte nämnt att Malins inspelning inte kom med hade jag nog inte tänkt på det, men bra att du sätter in oss lyssnare.

  Ha det bäst!

  // Jocke

 3. JohnFoo skriver:

  Bra avsnitt och ett stort kudos till Linus för att klippningen. Hörde inte att det vart knasigt eller fel någonstans och han inflikade med info vid behov. Mycket bra!

  Podden i stort: Bra jobbat! Håller personligen God of War högre än RDR2, men en smaksak(fast Anders säger nog “det är fel” :))

  Sen till Malin: min personliga GOTY har BATTLETECH som etta, God of War på andra plats. BATTLETECH golvade mig från ingenstans. Tycker det är sååååå bra och vill se mer historier från världen. LÖS DET! Flashpoints var ett bra steg på vägen 😀

 4. Linus Svensson skriver:

  Vill verkligen tacka för alla fina ord! Det får det verkligen att kännas värt den tid det tog. (Gud, är så nittiotalist att jag inte ens själv kan läsa det utan att tycka att det låter sarkastiskt, men det menas av hela hjärtat!)

  Det var definitivt en massa jobb, men jag ska inte låtsas om att det inte var lite roligt att problemlösa. Och övriga Svamparna gick samman i hemlighet och köpte mig en flaska finrom som tack, så känner mig väldigt uppskattad för tillfället!

 5. T4 was Here skriver:

  Helt okay lista.
  Tror jag ska kolla in det där Båt deckar spelet.

 6. Magnecyl skriver:

  Fick svår ångest när jag hörde er prata om kanoter. Började tänka på kanotdelen man fick köra i Track & Field 2…. fy fan!

Skriv en kommentar