Twitch

Tobbe spelar Metal Gear (MSX)

Det var ett tag sen men nu är jag tillbaka! Nytt år och nya streams står för dörren. Först ut är Kojimas första galenskaper i Meta Gear-orginalet till MSX2. Jag har spelat det för en himla massa år sen och lär behöva lite assistans, det finns ett och annat ologiskt moment i det här spelet. Bänka er kl 10 på lördag med kaffet i högsta hugg för att inte feel asleep!

Kommentarer

 1. Skoberget skriver:

  Fan va nice!

  Jag spelade igenom spelet på msx för två veckor sen – hade bara spelat det på NES innan för många år sen (när det släpptes ungefär). Jag tyckte att det var bättre än versionen till NES och lite mer logiskt. Fanns några delar som var lite kluriga men det gick allt.

  Jobbar tyvärr på lördag till 19:30 så lär vara för sent för att kolla live (tog mig ungefär sex timmar att klara)
  Men ha så kul!

  • Tobias Andersson skriver:

   Trevligt! Det enda jag läst mig till är att jag INTE får skjuta gisslan på bossen som skyddar sig med såna 🙂
   Ska finnas lite kluriga labyrinter och grejer också, men jag har ju en trogen chat som brukar hjälpa mig när jag kör fast 🙂

Skriv en kommentar