Svamppod

Avsnitt 259: Avsmått

Tobbe, Pim och Peter pratar skräck, trötta rymdpangare och ramlar in i filosofiska stunden om kulturens betydelse i nuet. Linus intervjuar dessutom David Brodin från Kungliga biblioteket angående spelbevarande.

Vill du kontakta Kungliga Biblioteket angående att donera till deras samling så når du dem på bevaraspel@kb.se

Hämta Avsnitt Här!

Kommentarer

 1. Kodesh skriver:

  Anthem. Jag kan rekommendera att koppla in en gamepad till pc versionen. Det kändes mycket bättre. Bullet spoonge biten håller jag med om. I alla fall gällande vapen. Skills (och combos med dessa) var mycket effektivare och roligare. Sen var det definitivt ganska förvirrande att bara bli nedsläppt i allt kombinerat med ett knepigt UI. Det blev så klart bättre efter ett tag men det var rätt irriterande. Överlag tyckte jag det var ett underhållande spel men vi får se vad de gör med bristerna till och efter release.

 2. Jonas skriver:

  Pim: Om inte RE2 remake är top 5 i serien för dig, vilka ligger isåfall före? Frågar åt en kompis..

  • Pim Ehrelind skriver:

   Är jättedålig på att rangordna stuff numera, men RE3 är och förblir högst upp! Därunder ligger det första spelet, fyran och sjuan i någon obestämd ordning. Gillar det väldigt lilla jag spelade av Code Veronica men har inte spelat tillräckligt för att ha en rättvis åsikt. Och så här i efterhand gillar jag dumheterna och framför allt co-op-aspekten av Resident Evil 5, men det är nog inte topp fem-material. Så jag antar att RE2-remaken är topp fem för mig ändå, bara att jag inte har någon aning om hur jag ska placera ut det ännu haha!

Skriv en kommentar