Svamppod

Avsnitt 207: Svampriket, Helvetet och Egypten

Glenn bor i en burk men lyckas ändå programleda sin sista pod innan pappaledigheten. Eller… Lyckas och lyckas, det blir obekvämt från start och Matilda får ALDRIG prata klart om Assasins Creed, ett helt vanligt Svamppod med andra ord.

Förlåt för dåligt ljud från Glenns håll.

 

Ladda ner avsnitt

Kommentarer

  1. Sindri LeRose skriver:

    Håller verkligen, VERKLIGEN, med Pim om den senaste trailern för Detroit: Become Human. Spelet i sig tycker jag verkar intressant och jag är nyfiken på det, men det trailern visar är bara vidrigt. Har inget bra att säga om den alls, mer än att den är bra animerad. Så jävla problematisk skit. Att den här har gått igenom hela produktionskedjan utan att någon satt stopp för det är helt barockt.

Skriv en kommentar