Svamppod

Avsnitt 210: Ayn Rands frisyr

PK-pod… jag menar Svamppod är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt. Denna gång är det post-Skräckafton-trötta-Pim och en nästan-föräldraledig-Glenn som backar upp programledar-Siri. Förutom att deltagarna bränner av ämnen så som högerhumor, döden, Ayn Rands Och Världen Skälvde och skumtomtar med lingonsmak, blir det självfallet en hel del spelsnack. Outcast: Second Contact, Need for Speed: Payback, Hidden Agenda, A Mortician’s Tale och mobilspelet Bury me, my love, bland annat.

Dessutom utannonseras en tävling i slutet av avsnittet, med fin-fina priser i potten!


Hämta här

Kommentarer

 1. Simon Johansson skriver:

  Svamppod är den enda marxistiska podden jag lyssnar på. Ibland skär det lite i mitt mörkblå hjärta när ni går igång om röda fanor, vikten av identitetspolitik och feminism, och hur skatterna bör höjas (indirekt liksom, man hör det i erat tonläge), men jag kan ändå inte låta bli att lyssna. Ni är helt enkelt för bra för att avstå. Hur som helst, de bästa komikerna står i mitten eller högerut, t.ex. Bill Burr och Dave Chappele. Eller så är det bara politiska nihilister, som George Carlin (även om han hade lite Sosse-tongång).

  För övrigt: Medan jag lyssnade på det här avsnittet kom jag på att jag helt har glömt vad Pim hette förrän Pim blev Pim. Nu är hen bara Pim och inget annat. Fantastiskt vad fort det kan gå.

  Ha det gött, och kom ihåg att rösta M 2018.

  • Henrik skriver:

   Och sen ironin när det klagas en timme på det onda i att folk vill tjäna pengar som avslutas med att tigga pengar genom patreon.

   Ni är bra, men maken till tondöv raljans var det länge sen jag hörde.

   • Peter Ahonen skriver:

    Om vi var som typ EA skulle vi distribuera vårt material till dig genom lootlådor som innehåller svampkristaller som du kan låsa upp podcastavsnitt med.

    • Simon Johansson skriver:

     Och man måste låsa upp varje enskild Svampriket-medarbetare genom att få tillräckligt många fragment av dem i nämnda lootlådor. Om man inte låst upp en person så hörs denne inte i podcast-avsnitten.

     Nu snackar vi kapitalism baby! ????

 2. Ruben skriver:

  Kamrater! Er dagliga påminnelse: Svampen är röd, och det är därför vi älskar den!

Skriv en kommentar