Så som vi tjatat har du förmodligen redan koll på att det nu är 11 dagar kvar tills årets upplaga av skräckafton går av stapeln. Det kommer bli streamande och skrikande och allt för en god sak. Vet du inte alls vad vi pratar om kan du läsa mer om det här.

Har du däremot redan stenkoll på vad det handlar om, och då så klart redan stöttar evenemanget (även om du kanske inte har eller har haft möjlighet att göra det genom att skänka pengar), då är det här inlägget för dig. Vi har nämligen bett Anna slänga ihop en vacker liten banner som du kan lägga på din profilbild på valfri social media. En del skryt och en del vidarespridning av insamlingen till alla dina vänner och följare!

Alla skämt åsido är vi så klart enormt tacksamma till alla som vill och kan bidra med något litet för att hjälpa oss bidra till en god sak. Mer eller mindre alla vi på Riket har erfarenhet av psykisk ohälsa, antingen direkt eller genom nära och kära, och arbetet som Mind gör är enormt viktigt. Vi vill göra allt vi kan för att stötta det, och det kan vi inte göra utan er.

Du hittar bannern i full upplösning här. Om allt går som det ska kan du även lägga till banderollen på din profilbild direkt på vår Facebooksida.