Twitch

Tobbe spelar Mega Man 2

Under julhelgen så hade jag äntligen tid för lite pyssel, jag byggde mig en RetroPie. Efter lite meckande och fixande så är den nu i princip klar och det är dags att hårdtesta den. Jag funderade lite och kom på att jag aldrig kört Mega Man 2 i varken PowerPlay eller annan stream (förutom den där gången Retroresan körde live från RSM och jag spelade Mega Man på projektor i bakgrunden). Så nu är det dags, och givetvis skruvar jag upp det lite och kör på difficult, utan e-tankar och bara buster (förutom de få tillfällen jag måste använda annat). Jag kan faktiskt inte minnas om jag klarat det på de villkoren, i så fall är det väldigt länge sedan, så det här blir spännande. Kom och gör mig sällskap i chatten, jag förutspår ett och annat frustrerande dödsfall 😛
Ikväll, måndag, klockan 19 kör jag igång på vår Twitch.

Kommentarer

  1. Love skriver:

    Sitter också och pillar med det där. Vilken av emulatorerna valde du till nes och pillade du mycket med inställningarna innan du fick bra flyt? Den förinställda var sirapsseg med de få spel jag hunnit testa, men de andra två förinstallerade verkade snabbare.

Skriv en kommentar