Svamppod

Avsnitt 233: Jag blir alltid dödad av Brigitte

I veckans avsnitt av Svamppod gästas vi av ingen mindre än Matilda Smedius, som bland annat lånat ut sin röst till Overwatch senaste karaktär Brigitte! Pim är oblygt starstruck, Matilda har spelat en multiplayer som inte är en multiplayer och Siri håller något sorgmodigt i programledarrollen för sista gången på ett tag. Dessutom diskuteras kontroverserna kring Detroit: Become Human och hashtaggen #NotmyBattlefield

Hämta här

Kommentarer

 1. Aaron skriver:

  I don’t speak any swedish but Matilda Smedius was there so I had to listen

 2. Jim skriver:

  Stämmer ryktet att man kan bygga i Battlefield V likt det man gör i Fortnite?

 3. Jonas skriver:

  The perfect voiceline:

 4. Caymot skriver:

  Fint att höra Matilda svara på kritiken av hur Detroit Become Human skildrar “domestic abuse”. Som en som också varit där blir jag alltid provocerad när enskilda förståsigpåare lägger ett tolkningsföreträde och genneraliserar grovt. Har inte spelat Detroit men det var liknande kritik mot Stranger Things säsong 2, där en man slår sin son. Det sades vara för “overt”, därför i verkligheten är det mycket subtilare osv. Men jag har varit i nästan exakt den sonens position några gånger. Jag har sett den scenen, eller en som liknade den scenen i fp-perspektivet. Det var inget orealistiskt med den scenen, inget spekulativt effektsökeri, utan så kan det se ut.

Skriv en kommentar