Tits or GTFO

Tits or GTFO – del 5 – Princess Peach eller Duke Nukem

Trion fortsätter sin exposé i gamingkulturen. Vilka är Madonnan och Horan i spelvärlden? Måste alla karaktärer vara antingen prinsessor eller anabolastinna muskelberg? Hur representeras kön i spel, hur är det med varierade åldrar, kroppar och hudfärger?

 

 

Hämta Avsnitt

Kommentarer

  1. Jim skriver:

    Vad är det för norm ni vill bryta er ifrån och vad är det för norm ni vill bygga upp (när ni kalla Mario en normbrytare)?

    Den bästa förebilden man kan ha/haft över lång tid inom spelets värld vill jag hävda är Sonic. Känns som inte bara ni har en missvisande bild av Sonic som karaktär, utan det finns många fler därute som har en missriktad bild av Sonic som lever kvar från tiden där det var Mario VS Sonic, Nintendo VS Sega där man var tvungen att välja sida utan någon som helst substans eller diskussion av valet. Även om man har ändrat karaktärsdesignen i vissa spel så har man inte tummat på det väsentliga enligt mig vad det gäller karaktärens beteende och målsättning. Har inte stött på en person som föredragit den ”nya designen av Sonic” (Anna) framför den traditionella utseendet av karaktären. Tips gör en omvärdering av Sonic och läs på och spela spelen..

Skriv en kommentar