Svamppod

Avsnitt 264: We don’t need no stinking badges

I veckans podcast är det radarparet Tommy och Ludde som håller låda. Men om ni tror att det kommer pratas om det manliga könsorganet, så tror ni fel. Pojkarna har faktiskt fokus på tvspel, hör och häpna.

Hämta avsnitt här!

Kommentarer

  1. Magnecyl skriver:

    Kan sporten heta Trials? 🙄🙄

  2. Björn skriver:

    Saknat Tommy och Luddes podcast! Tack som fan!

  3. Tobias Holmqvist skriver:

    Håller med Björn, saknat dessa gubbar!!! Sedan håller jag med, Zelda är spelserien jag röstar på är världens bästa spelserie trots jag inte spelar dem idag och just nu, väntar fortfarande på övertala frugan om switch och breath of the wild, sen håller jag med Ludde att Link to the past är spelet jag skulle vilja återuppleva, jag är säker på att de spelet även håller än idag, kan inte ni se om någon av svamparna inte spelat spelet och låta den spela samt streama det och ge sina åsikter därefter om vad den tyckte om spelet 🙂

Skriv en kommentar