Ni vet känslan, att ha en hel massa spel i sin backlog, men aldrig ta sig an den. För egen del är det ofta Hearthstone som står i vägen, ett evigt flöde av dailies och tavern brawls som pockar på uppmärksamheten. Men jag har faktiskt blivit bättre, jag har dragit ner på mitt HS-spelande och försöker ta mig an annat. Tyvärr är ofta pressen som kommer av att jag ”borde” spela äldre spel ganska så själsdödande, jag tappar all spelglädje och sitter snart där och tragglar med kortspelen. Ändå tillåter jag mig att skämmas lite, att hålla en kort lista med spel som jag faktiskt borde ta mig för… Nån gång….


 

Darksiders

Zeldaklon? Jättebossar? Eld, postapokalyps och ond bråd död? Det fins verkligen ingen anledning till att jag inte plockat upp denna spelserie…


 

Witcher 3

Gah. Varför gör jag det bara inte? Jag startade spelet en gång, spelade några timmar men fortsatte inte. Jag älskade det lilla jag spelade, så jag har noll bra anledningar till att inte bara plocka upp det och köra igen…


 

Dragon Age

Mass Effect är och förblir en av de stora spelupplevelserna i mitt liv, så varför inte plocka upp det som av många ses som en ännu bättre historia? Jag borde…


 

Titanfall 2

Det ligger installerat på PS4:an, det bara väntar på mig. Den där banan som alla talar om, med tidsresor, som ska vara det bästa som hänt FPS. Jag kommer väl dit nångång… kanske…