Information

Svamprikets nya kläder

Har du märkt något särskilt med Svampriket idag? Nej, vi har inte varit och klippt oss, men tackar som frågar. Däremot har Svampriket fått sig ett välbehövligt ansiktslyft. Från och med idag ser, och låter, vi lite bättre än tidigare. Så, vad är nytt på Nya Svampriket? Som du kan se har vi i redaktionen alla förärats med en fantastisk fantasyinspirerad avatar, såklart signerade vår alldeles egen huskonstnär Anna. I princip allt bildmaterial vi använder andas nu äventyr och bastardsvärd. Varför inte kolla runt på våra sociala medier-konton för att se allt nytt?

Men inte nog med det! Du som lyssnar Svamppod kommer att höra helt nya jinglar för alla segment, komponerade enkom för oss av Anton Karlkvist.

MEN INTE NOG MED DET! Följer du oss på Youtube (gör det!) kommer du att se att inte bara presentationsvideon ovan är ny, utan även intron, outron och allt annat. Dessa ligger vår vän Victor Clausson bakom.

Så småningom ska även sajten få sig en total omgång under huven för att vi ska bli Sveriges effektivaste mysigaste spelsajt™. Men den karamellen suger vi på ett tag till.

Kommentarer

 1. Aaron skriver:

  Förväntar mig inget annat än att Linus fortsätter vara precis lika helyllig och seriös i sitt showmanship framöver som han är i den här filmen. <3

 2. SindriLeRose skriver:

  Med tanke på hur omtyckt Gloomhaven verkar vara: det har funnits ute som Early Access på Steam i en dryg månad nu. Som single player, så en slipper oroa sig över hur en ska schemalägga med sina vänner.

  De nya illustrationerna är, precis som vanligt, GULD! Även, bastardsvärd! Den texten skrevs av någon som rullat en T10 eller två i sitt liv, gissar jag.

 3. Momas11 skriver:

  Ser fantastiskt ut ❤️ Älskar siten och podden. Men framförallt att ni verkar vara genuint härliga människor i hela redaktionen som skriver/streamar/vloggar initierat utan Von Oben perspektiv så att även en 2 barns farsa hänger med i det nya senaste. Och man känner sig alltid välkommen både streamar och i discorden.

  Tack för ert fina arbete och mycket kärlek.
  /Tommy

 4. Kletet skriver:

  Hatten av för den otroligt fina nya skruden. 🙂

Skriv en kommentar