Har du märkt något särskilt med Svampriket idag? Nej, vi har inte varit och klippt oss, men tackar som frågar. Däremot har Svampriket fått sig ett välbehövligt ansiktslyft. Från och med idag ser, och låter, vi lite bättre än tidigare. Så, vad är nytt på Nya Svampriket? Som du kan se har vi i redaktionen alla förärats med en fantastisk fantasyinspirerad avatar, såklart signerade vår alldeles egen huskonstnär Anna. I princip allt bildmaterial vi använder andas nu äventyr och bastardsvärd. Varför inte kolla runt på våra sociala medier-konton för att se allt nytt?

Men inte nog med det! Du som lyssnar Svamppod kommer att höra helt nya jinglar för alla segment, komponerade enkom för oss av Anton Karlkvist.

MEN INTE NOG MED DET! Följer du oss på Youtube (gör det!) kommer du att se att inte bara presentationsvideon ovan är ny, utan även intron, outron och allt annat. Dessa ligger vår vän Victor Clausson bakom.

Så småningom ska även sajten få sig en total omgång under huven för att vi ska bli Sveriges effektivaste mysigaste spelsajt™. Men den karamellen suger vi på ett tag till.