Svamppod

Avsnitt 302: Sexboxchock

Siri, Pim och Jesper pratar om julen, nya Xbox Series X och hur man som vuxen kan tänka kring barn och våldsamma spel. Dessutom ger Pim en fet kärleksförklaring till Disco Elysium!

 

 

Här finns avsnittet att ladda ner!

 


Det snackas bland annat om:

 • Alien Isolation till Switch
 • Stone story RPG
 • Disco Elysium
 • Call of Duty Modern Warfare

 

Kommentarer

 1. Pär skriver:

  Tycker faktiskt nya Xboxen var rätt trevlig. Hade själv funderat på hur de nya konsolerna skulle se ut och jag hade tänkt något liknande fast lite rundare hörn bara. Det ryktas att “lockheart” skulle ha prestanda som en PS4 pro varför den nu inte skulle åtminstone ha samma spec som Xbox One X fast med nya CPUn och SSDn? Kanske blir en lockheart för runt 3500 för att göra de stora massan glad och en 8.000 för för entusiasterna. De måste nästan ha den dyra versionen billigare än vad playstation än kommer ta för sin men det är väl där den billiga kommer in.

  Undrar hur Sony kommer på sitt namn till sin nya konsol? 😉 Vad kommer Microsoft döpa sin mellan konsol till om det nu kommer en denna generation Xbox series XX……… eller vågar de ta till ett till X så det blir XXX? Då vet ju alla vad konsolen är till för åtminstone. 🙂

  Fråga: Hur kommer det sig att när man gifter sig tar bådas efternamn? Är det en prestige sak att man vill ha med sitt efternamn? Tänk om ditt barn träffar en som vill ha sina efternamn med så blir det fyra efternamn. Sen träffar deras barn en med fyra så då blir det väääldigt långt efternamn. Roligt med upprop på högskolan: Är Lars Svensson, Olsson, Person, Långenhed, karlsson, kilström, Åström, Larsson här? 😉

Skriv en kommentar