Svamppod

Avsnitt 313: Klappa Headcrabs

Siri och Tobbe gästas av allas våran svampriddare Nicklas “Pajlen” Pihlainen! Det blir Nioh 2, Doom Eternal, Ori and the Will of the Wisps och Half Life Alyx. Vidare har Siri byggt tunnelbanor i Mini Metro och så klart så kör vi vidare på den veritabla SUCCÉN som vi kallar för ‘Morsning Korsning’ där vi pratar om våra äventyr i Animal Crossing: New Horizons.

 

 

Veckans avsnitt kan du ladda ner här!

Och

Pajlens Monster Hunter-pod finns här!

Och

Vänta jag ska bara dö först-podden finns här!

 

Kommentarer

  1. pär skriver:

    Har ni tråkigt när ni är hemma…….. så är det fel på erat hem.😉 Jag kan inte minnas sist jag hade tråkigt när jag var hemma men det är väl min superkraft. Hade hellre önskat mig nån annan kraft men man får nöja sig med det man fick. Vad fick ni för superkraft?

    Tobbe: du kan ju klara att bli jagad i ori utan att dö bara du är snabb i tanken (nä klarade själv inte nån utan att dö men det går 😉). Men jag håller med om att grafiken kan vara för fin ibland. Särskilt vid andra fasen av spindeln då de små källarna försvann och eftersom man dog av två träffar av dem så……. eller så har jag för dåliga ögon.

Skriv en kommentar