Det bästa alla kan göra just nu är att stanna hemma och underhålla varandra, och att ha skoj på avstånd är lite av Svamprikets specialitet. Så i fredags uppmanade jag folk att önska sina favorit-spelkaraktärer via Svamprikets instagramkonto och under lördagen öronmärkte jag av fyra timmar för att se hur många av dem jag hann teckna.

Det kom in en hel drös med fina önskningar och motiveringar, några av dem kan ni se nedan, och efter fyra timmars tecknande hade det blivit fjorton teckningar och femton önskningar avklarade! De publicerade jag sen i Instagramhändelserna och nu dyker de även upp här på sajten och som ett samlingsinlägg på Insta.
Stort tack till alla som önskade, FÖRLÅT till er som inte hanns med (nästa gång, eh?) och jag hoppas att vi som community kan fortsätta hitta nya sätt att umgås hemifrån med varandra.

Ta hand om varandra och var snälla mot varandra!