Under helgen som var så knöt Ludde Lundblad och Louise (fd) Hellmansson äktenskapens band och kan numera mäkta stolt titulera sig man och hustru!
Hela Riket (med undantag för Anders som var tvungen att medverka på ett annat bröllop) vallfärdade till Kumla, och det blev en vigsel med efterföljande fest som gick i glädjens, kärlekens, anspråkslöshetens och humorns tecken! Precis så som Lollo och Ludde är.

Ett glatt brudpar skred in till Björn Isfälts Änglagårds-tema i Converse-skor (Lollo i rosa och Ludde i svarta) och troppade om möjligt ännu gladare ut ur kyrkan, nu som äkta makar, till John Williams Star Wars-tema. Sen följde en herre-jösses-fest med grillbuffé (ni skulle varit där, burgare, gratänger, kyckling, majs, ÅTMINSTONE FEM SORTERS HEMMAGJORD CHUTNEY OCH SALSA), vackra tal, många lekar, fantastiska cupcakes och slutligen dansen mellan brud och brudgum där ”You say it best” abrupt avbröts av ”You’re the one that I want” med tillhörande koreograferat dansnummer.

På alla sätt och vis en toppedag, och vi kommer alltid minnas den.

Som tack för detta så vet vi att brudparet skulle tycka om att våra läsare och lyssnare fick ta del av lite bilder från dagen, och framförallt: att ni skickar en liten lyckönskning till de lyckliga tu. Vi vet att ni är bäst på att vara snälla och söta, var det mot Lollo och Ludde nu också <3