Blandade bilder

Buffelvallning i Flaga-bloo-bloo

Nu blir det mera djup och analyserande journalistik från Sveriges näst bästa spelpublikation!

Kommentarer

 1. Elisabeth skriver:

  i lol’d. det är verkligen jättemånga menyer.

 2. Jacob skriver:

  Fy faen va roligt detta var att läsa!
  Förgyllde min måndag!

 3. Lucas skriver:

  Sitter och pluggar matte och blir helt vansinnig på en ekvation jag inte får ihop. Det här var precis det jag behövde för att återfå lite livsglädje, roligaste på länge????

 4. Jacob (wezzy) skriver:

  Tack, skitroligt att läsa.

 5. David skriver:

  Haha, brilliant!

 6. Redlime skriver:

  Haha, så jäkla bra!

 7. SWOTBuckler skriver:

  Riktigt läsvärd konversation som jag känner igen migsjälv vs. flickvän/bröder i. Som uppmuntran till Ebba att fortsätta spela: Ni No Kuni är banne mig inte lätt. Själv dog jag flertalet gånger på sista bossen t.ex. Har inte spelat DA men om man klarat Ni No Kuni anser jag att man är väl rustad för vilket RPG som helst. Stay frosty!

  • Anna Nilsson skriver:

   Detta ska vidarebefordras! När vi körde slutbossen på Ni No så tog vi den på tredje försöket, och när jag säger “vi” så menar jag såklart Ebba, eftersom hon är en hundra gånger mer tålmodig och kompetent gamer än jag någonsin varit 😀 Så tack för dina uppmuntrande ord, de värmer i bägge systrarnas magar <3

Skriv en kommentar