Svampriket växer och förändras hela tiden, idag känns det svårt att begripa att när jag började göra bilder här så var Linus ”nya killen” och Tobbe inte ens vikarie. För tusan, det skulle dröja något år innan jag själv ens kom in i redaktionen.

Den första bilden jag gjorde till Riket var för att lansera första avsnittet av Svamppod, jag var för pank för att pytsa in pengar, men fick kontakt med Samson och frågade om de ville ha en bild istället. Det ville de.

Sen dess har det hänt mycket. Medlemmar har kommit och gått, vi har framförallt blivit större. Flera. Det har varit hög tid att gå tillbaka till den där första bilden och göra en ny tappning.

Som ni kan se om ni tittar noga så är fortfarande alla med oss, på ett eller annat sätt, för en gång Svamprikare, alltid Svamprikare.

                             

Ni är alla toppen och mitt liv hade varit så mycket tråkigare utan er, så den här är till er och våra underbara läsare/lyssnare/tittare/groupies..

..för såna har vi väl?