I söndags rullade den årliga Musikhjälpen igång, och tidigare den dagen så kom P3 Spels senaste avsnitt ut. Där avtäckte redaktionen den illustration som Rikets egna Anna fått i uppdrag att sätta ihop.

Lyssna på stojjet och stimmet när tavlan kommer in i studion här.

När P3 Spel kontaktade Anna så löd uppdraget: Gör en bild där P3 Spels Wall of Fame finns representerad, så kommer den auktioneras ut till högst bjudande under veckan som går via Musikhjälpen.

Wall of Fame är alltså den vägg i P3 Spels inspelningsstudio som tidigare var ödsligt tom, tills redaktionen bestämde sig för att pimpa upp den rejält. Hur gjorde de då? Jo, i varje program valdes en de en grym spelkaraktär, som sen printades ut och fick ta plats på väggen:

Bild 1_580

Eftersom Anna hamnade på P3 Spels radar efter hennes Makeover-projekt från i våras så blev hon tillfrågad, och självfallet blev det ett rungande ”Ja!” från hennes sida. Hon fick tämligen fria tyglar och en skiss på en picknick började växa fram. Var kan alla spelkaraktärer samlas och ha trevligt (för hon ville verkligen att bilden skulle bli just trevlig och gemytlig) utan att det såg märkligt ut?

Jo, en företagspicknick såklart. Med namnskyltar, plastmuggar och lite lätt krystade vuxenlekar.

God stämning råder, även om vi anar lite fuffens här och var.

Under måndagen lades Annas tavla ut på Tradera och där går det att buda på den fram till på torsdag.

Så in och kika på auktionen, och lägg gärna ett bud här.

Annars uppmuntrar alla vi på Riket våra lyssnare, läsare och tittare att följa Musikhjälpen under veckan som går, och om läge finns, pytsa in en slant eller två för den goda saken. Kanske på P3 Spels tavla rentav?