Man har ju alltid de där vännerna som det är hopplöst att köpa julklappar till, för ”de har ju redan allt”. Lite så känner vi inför alla våra lyssnare, läsare och tittare, det är förbaskat svårt att klura ut julklappar till er.

Anna gjorde dock ett försök och designade sex stycken paketetiketter, som ni kan ladda hem här i bra upplösning.

Vad tusan, en present som kräver såväl utskrift som montering, ska det vara en julklapp det?!

Självklart hade vi helst printat ut dem fint, klippt ut och lagt i kuvert som vi sen förslutit med sånt där rött dropp-grejs som vi sen stämplat med ett Svampriket-sigill och postat hem till var och en av er, men tyvärr har våra dresserade Pikmins inget tumgrepp, så där gick den planen om intet.

Så istället hoppas vi att ni kan skrämma liv i era gamla skrivare, vi lovar att ni då kommer ha de garanterat ballaste och häftigaste inslagna klapparna under granen. Hjärtligt tack för all kärlek ni ger oss, vi hoppas att ni får en riktigt bra jul, och kom ihåg: vi i redaktionen älskar dig.