För lite väl länge sen så livepoddade vi en gång i månaden för vår kära Patreons. Detta har framhållits som bland det bästa vi kunnat ge våra kära välgörare, ett mysigt häng, lite bakom scenen-snack och en möjlighet att i realtid påverka kommande veckans avsnitt av Svamppod.

Månaderna gick och vi i redaktionen lovade oss själva att ta tag i detta igen, men ingen hände…

Äntligen är det nu dags. Vi ska återinföra livepoddarna! Redan nu på söndag kommer den första inspelningen att ske. Häng med oss och chatta loss, fråga saker live och njut av de pinsamma dumheterna som klipps bort till onsdagens ordinarie släpp.

 

Var: I vår Discordkanal, i ett chattrum endast för Adeln
När: Söndag den 11 oktober, 20:00
Hur: Kasta in en valfri summa till oss på vår Patreon så kommer de låsta dörrarna på discord att öppnas!