Retroresan

I find your lack of faith disturbing

Efter alla specialavsnitt är vi äntligen tillbaks i ett ordinarie avsnitt, dock inte utan specialknorr. Detta extralånga avsnitt täcker vi hela Star Wars-trilogin till SNES. Till allas överaskning är Anders dessutom i tid, så Samson ska ta sitt straff. Härnäst sätter vi igång med Djungelboken till SNES.

Länkar

Retroresan: I find your lack of faith disturbing (Star Wars klart, Jungle Book start)

Kommentarer

 1. Orran skriver:

  Blev lite sugen på Super Star Wars-spelen trotts att det inte verkar som toppspel direkt, men Star Wars nörd som jag är skulle jag nog se förbi spelets skavanker och tycka att det var ganska awesome ändå.

  Djungelboken så (finns det någon i Sverige förutom nyhetsankarna på TV4 som säger så förresten?). Det har jag spelat och klarat i min barndom. Inte för att det var ett bra spel, men för att jag inte hade så mycket annat att spela på den tiden. Jag gillade både Aladdin och Lejonkungen-spelen enormt mycket, men minns att jag tyckte att Djungelboken var enformigt och monotont. Hoppas ni gillar det bättre än vad jag gjorde!

 2. Dakka skriver:

  Nu orkar jag inte med det jävla altnicket japp längre, så hädanefter blir det kommentarer under namnet Dakka 😛

  Super Star Wars-serien är sjuuuuuuk nostalgi för mig. För några år sen när jag såg till att skaffa på mig en ordentlig samling SNES-spel så var SSW-trilogin bland de första jag såg till att skaffa. Fy på Anders för att han säger “triologi” förresten 🙂 Big time pet peeve för mig. Grymt avsnitt för övrigt.

  Även om spelet inte är perfekt så tycker jag att känslan sitter helt klockrent och förutom KOTOR och något av Jedi Knight-spelen tycker jag inte att det finns några bättre Star Wars-spel.

  När det gäller vilket spel ni borde tackla härnäst så tycker jag att ni ska ge er på en ny genre. Något av Baldur’s Gate, Fallout eller Icewind Dale skulle vara nice att höra om. Eller varför inte ett av de bästa obskyra strategispelen från 90-talet? Myth (ettan är najs, fast tvåan är bättre). Där har ni några förslag 🙂

 3. Johan skriver:

  Najs. Man blev lite sugen på på att spela spelen. Nu när dom finns på VC och allt.

  Köper ni in spelen till respektive konsol eller kör ni emulatorer?

  “Något av Baldur’s Gate, Fallout eller Icewind Dale skulle vara nice att höra om.”

  Eller varför inte något äldre. Wasteland kanske. Eller något gammalt ultima 🙂

 4. Dakka skriver:

  Wasteland eller Ultima skulle funka minst lika bra 🙂

Skriv en kommentar