Retroresan

Mowgli, din gamla räv

Denna vecka har Samson avtjänat sitt straff och båda pojkarna har duktigt spelat klart Djungelboken och avlägger rapport. Härnäst ger vi oss på SNESklassikern Mega Man X.

Retroresan: Mowgli, din gamla räv (Djungelboken klart, Mega Man X start)

Kommentarer

 1. bjornface skriver:

  Halloj! Djungelboken verkar vara ett intressant spel att ta sig igenom, men hur lång tid tog det för er att klara det? Ja, jag kanske har lyssnat lite löst, men jag hörde inte er säga det iaf. Puss

 2. Orran skriver:

  Jag hade gärna kommit och hejat på dig och bjussat på blåbärssoppa när du sprang runt Pildammsparken, Samson! Om ni har nåt liknande igen så får ni announcea här i förväg!

  Angående Djungelboken 2 Titta Lyssna Läs så hade jag den när jag var liten grapp. Den tillhörande boken hade jag inte, men jag hade definitivt kasettbandet. Kommer inte ihåg så mycket från den dock. Jag kollade upp Djungeboken 2 på wikipedia och tydligen finns den som film från 2003, men handlingen som beskrivs där innehåller inget av de fragment som jag minns från Titta Lyssna Läs, så jag tror inte att de är baserade på samma story. Jag kan kila upp på vinden på skattjakt nästa gång jag är hos mina föräldrar och se om den finns i någon låda. Fick ett rejält nostalgi-sug efter den nu. Vet inte om jag vill sälja den om jag hittar den, men du kan definitivt få låna.

 3. Careface skriver:

  Förlåt Samson!
  Jag mår lite dåligt när jag hör hur du lider. ^^
  Men usch så skönt det måste ha känts att pressa Djungelboken med så tunga ben som (Jag antar? XD) att du hade? 🙂
  Kudos till dig iaf, jag tvekade faktiskt lite när jag ombad detta ack så grymma straff att du faktiskt skulle lyckas ta dig runt! 😀
  Simma lugnt! n.n

 4. Peter skriver:

  Jag har ett tips till er om vad för spel ni kan testa i kommande avsnitt.
  Zombies ate my neighbors.

  Såg att det nu kommit ut på armerikanska Virtual Console och borde dyka upp här snart.

  Please spela det för det har jag för mig var ganska roligt.

Skriv en kommentar