Efter en liten avstickare förra månaden är Anders och Samson nu tillbaka med en ordentlig Retroresan-last och duon sitter länge och diskuterar fram och tillbaka om Rockstars speltolkning av kultfilmen The Warriors är något att ha, vilka outfits som är snyggast och vem som egentligen har huvudrollen i filmen och spelet.

Tyvärr föll Sagostunden bort i allt trassel som var att hitta inspelningsdagar och utgår därmed för denna månad. När vi återkommer till den i nästa avsnitt avhandlas det kapitel som var tilltänkt till detta avsnitt. Hoppas ni kan ha överseende med detta, och trevlig fredag!

Länk:

Hållplatserna i avsnittet:

00:15:22 – Lyssnarbrevssäcken öppnas
01:56:54 – Månadens spel: The Warriors
04:09:31 – Musikpaus
04:20:01 – Månadens lista: Checklista för film till spel och vice versa
05:31:28 – Nästa spel
05:36:31 – Outro


Hämta här