Special

Super Mario Bros. är en symfoni!

Anders är fast ute i bistra Bollnässkogen men Samson gör sitt bästa för att liva upp med lite tankar kring konst, symfonier och tv-spel.

Länkar

Musik

Retroresan: Super Mario Bros. är en symfoni!

Kommentarer

 1. Lephyrius skriver:

  Det var hemskt att det var så kort avsnitt. Jag tycker också att ni skall bestraffa Anders för att han inte är där.
  Vad som är retro tycker jag att ni ska ha den enkla regeln på minst 10 år eller kanske minst 2 generationer bakåt är ju också okej.
  Sedan kunde ni lägga upp på Twitter när ni har bestämt vad nästa veckas spel. Jag håller med att det är jobbigt att få tag på det.(speciellt de som inte går att få tag emulerat eller på virtual console)
  Ett WRPG Anders kunde spela är Planescape: Torment(det är underskattat och har mycket story) men han borde spela Final Fantasy VII och Chrono Trigger innan.
  Dreamcasten kör GD-rom en special skiva som rymmer 1.2GB utvecklad av YAMAHA och Sega speciellt för Dreamcast. Det skall nämnas att Dreamcast är inte retro för det är bara en generation bakåt.
  Samson: Det ligger något i det du säger om Super Mario Bros.

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Samson Wiklund, Retroresan. Retroresan said: Ny Retroresa. Retroresan: Super Mario Bros. är en symfoni! http://bit.ly/7jmDK1 #fb […]

 3. Avgrundsvrål skriver:

  Som Lephyrius säger så kör Dreamcasten så kallade GD-rom, men det var väl knappt en halv promille av spelen som faktist använde det extra utrymmet. Undrar om det ens var några fler än Shenmue spelen…

  Jag gillade krönikan i avsnittet! Ni borde börja beskriva fler spel som musikstilar istället för pizzor, så man inte blir så hungrig när man lyssnar på er! Om Super Mario Bros är klassiskt så måste ju Sonic vara punk och F-Zero vara heavy metal! 😀

 4. Tjupp skriver:

  Straff till Anders. Javisst.

Skriv en kommentar