15. RC Pro-Am

Innan man skulle lära sig hur party-racing med vänner skulle gå till (läs: innan Mario Kart) så var detta det roligaste som rullade på fyra hjul. Fyra hjul, fullpackade med missiler!


14. Cobra Triangle

Ja, vad ska man säga? Cobra Triangle är RC Pro-Am, fast med bossar och på vatten! Hade riktigt roligt med detta spel, men jag vill minnas att det var väldigt oförlåtande och ofta skrattade mig rakt i ansiktet.

Jag kommer ihåg att det inhandlades på Sollentunamässan, då Nintendo var utställare. Vi som var där fick nämligen köpa vissa spel som inte hade släppts i butik än, och Cobra Triangle var ett av dom.


13. Life Force

Upp, upp, ner, ner, vänster, höger, vänster, höger, B, A + START = episkt rymdkrig av stora mått! Gärna tillsammans med min lillasyster och en blå heltäckningsmatta!

12. Rescue – The Embassy Mission

Alltså, väldigt ofta när jag pratar NES med andra människor och nämner detta spel, ser de flesta väldigt frågande ut. Verkar som om det bara är jag som har spelat det, och tyckte om det. Utan Rescue – The Embassy Mission, inget Splinter Cell? Döm själva.11. Kung Fu

Det är bara att läsa första delen av min bloggserie ”Mitt liv i spel” så förstår ni vad det handlar om.