10. Castlevania

Det fanns en tid då jag ansåg att Simon Belmont var den tuffaste av tuffaste spelkaraktärer. Detta berodde mycket på hans piska. Vill inte direkt påstå att jag är kinky, men jag har alltid varit svag för piskor.


9. Ducktales

Jag var helt galen i tv-serien, ni vet ”Ankliv – uhhuu” och ännu mer galen i detta spel. Att som farbror Joakim studsa fram på käppen, var nästan en lika underbar känsla som att stampa på Goombas med Mario.


8. Track & Field II

Fortfarande det ultimata sportspelet, enligt mig. Och en riktig NDD! Nintendodosa dödare!


7. Chip ’n Dale – Rescue Rangers

Ännu en klockren Disneytitel signerad Capcom! Det som gör att detta hamnar högre upp på listan än Ducktales stavas co-op!


6. Exitebike

Förra året så kom Trials HD, men utan ovan nämda spel hade det nog aldrig utvecklats 😉 Detta var det allra första spelet jag inhandlade på Virtual Console. Det var fortfarande lika roligt!

Så där, då var det bara topp 5 kvar. Den tänker jag posta nästa vecka, med start på måndag, med plats nr. 5. Håll utkik!