Fredagslistan

De 20 bästa NES-spelen: Plats 5

5. Metroid

Vad finns det att säga om detta spel som ännu inte sagts?

Inte mycket, det är ett riktigt bra och spännande äventyr. Så är det, och så kommer det alltid att vara!

Kommer ihåg att det kändes som att det aldrig tog slut  (fast det var bara positivt, förstås). Jag verkligen älskade att bara hoppa omkring med Samus och njuta av atmosfären och musiken Den stämning som Metroid förmedlades till en liten Ludde, kändes, nu så här i efterhand, nästan som när jag klev ombord på  Ishimura för första gången.

Så var det då det här med att hjälten egentligen var en hjältinna. Ja, det var väl inget konstigt med det, vad jag kommer ihåg. Det jag tänkte mest på var att det såg så himla kallt ut att springa omkring i bara en baddräkt?

Inga kommentarer

  1. Tommy Håkansson skriver:

    EN plats?! Fan vad snål du är, Ludde. :p

Skriv en kommentar