Nu i dagarna släpptes årets förmodligen största spel. Jag vill i ärlighetens namn försöka med och hinna spela allt, men jag kommer inte spela StarCraft 2, inte på ett bra tag i alla fall.

Den främsta anledningen är att jag aldrig någonsin har spelat StarCraft. Jag vet, det är lite pinsamt, framförallt då jag har anlag av att gilla RTS. Men det har helt enkelt aldrig blivit av – dock kanske det är ett av spelen som jag sätter mig ned med under sommaren. I vilket fall som helst så känner jag att jag vill börja i rätt ände och därav hoppar jag StarCraft 2 för nu.

En andra anledning är givetvis att min PC helt enkelt inte håller måttet. Detta är något som jag tänkt göra något åt rätt länge, men i dagsläget finns det många saker som ligger före på ”att köpa”-listan.

Det känns ändå bra att inte Spela StarCraft 2 – jag kommer göra det någon gång i framtiden och det kommer troligtvis vara lika fantastiskt då. Så jag sitter gladeligen på läktarplats och beskådar den hysteri som spelet för med sig. Det kan vara rätt underhållande det också.