Övrigt

Trygg på läktarplats

Nu i dagarna släpptes årets förmodligen största spel. Jag vill i ärlighetens namn försöka med och hinna spela allt, men jag kommer inte spela StarCraft 2, inte på ett bra tag i alla fall.

Den främsta anledningen är att jag aldrig någonsin har spelat StarCraft. Jag vet, det är lite pinsamt, framförallt då jag har anlag av att gilla RTS. Men det har helt enkelt aldrig blivit av – dock kanske det är ett av spelen som jag sätter mig ned med under sommaren. I vilket fall som helst så känner jag att jag vill börja i rätt ände och därav hoppar jag StarCraft 2 för nu.

En andra anledning är givetvis att min PC helt enkelt inte håller måttet. Detta är något som jag tänkt göra något åt rätt länge, men i dagsläget finns det många saker som ligger före på “att köpa”-listan.

Det känns ändå bra att inte Spela StarCraft 2 – jag kommer göra det någon gång i framtiden och det kommer troligtvis vara lika fantastiskt då. Så jag sitter gladeligen på läktarplats och beskådar den hysteri som spelet för med sig. Det kan vara rätt underhållande det också.

Kommentarer

  1. Nidde skriver:

    Jag har iofs spelat SC och vet vilket bra och balanserat spel det är, men jag måste säga att allt mitt intresse av SC2 har sinat från tidpunkten att man första gången såg en nyutrustad marine yttra orden “Hell, it’s about time.” tills nu. Jag har självklart ett intresse av att någon gång spela spelet, men om jag gör det nu eller om 3-5år känns inte längre väsentligt.

  2. ohcean skriver:

    Bra sagt i tidigare kommentar. Jag har även jag många klassiker som är ospelade. Har även ovanan att köpa spel för att sedan sluta efter en timmes spelande bara för att jag vill ha ett nytt spel.

Skriv en kommentar