Det var hemskt länge sedan ni fick en uppdatering i den pågående troféjakten mellan mig och Jonas. Detta grundat främst i att jag har haft så sinnessjukt mycket att göra under de senaste veckorna, kanske till och med månaderna. Jag har helt enkelt inte hunnit spela vidare mycket, än mindre kunnat lägga fokus just på att jaga troféer. Lyckligtvis verkar det vara detsamma hemma hos min motståndare, då han inte gjort något märkbart ryck under den senaste tiden.

Men under min nu stundande semester hade jag tänkt lägga i överväxeln. Ps3:an fick följa med, så även ett gäng spel som jag nu tänkt plöja mig igenom. Ställningen är fortfarande ovis trots att jag i skrivandets stund sitter på en liten ledning. Men jag ropar verkligen inte hej ännu, jag har under de sista dagarna i Borås noterat Jonas online på PSN mer än normalt och han spelar dessutom Fallout 3, vilket jag vet att han inte har långt kvar till Platina i. Och jag vet ju av egen erfarenhet att man får ett ofantligt motivationsrus av en platina.

Målet för mig är att nu avsluta denna jakt, casha in min middag + drinks medan jag ändå är i trakterna kring Jonas. Ställningen ser ni i bilderna nedan. Önska mig lycka till.