I publiceringens stund är jag på väg tillbaka till Borås. Troligtvis har jag det tråkigt som satan, jag brukade gilla att köra bil, men långkörningarna mellan Borås och Bollnäs har hittills varit dödstråkiga.

Men eftersom jag nu skulle hem idag så rådde Jonas att besöka mig under gårdagskvällen, för att få mitt pris och gratulera mig till vinsten i vår Troféjakt. Och priset ser ni på bilden ovan. Eller rättare sagt, resterna av mitt pris. Jag och Jonas var nämligen farligt hungriga när vi fick in maten, så hungriga att vi glömde bort att ta bilden innan det var för sent.

Men sak samma, det smakade mycket bra och det viktigaste var ändå äran, som jag bär med mig fortfarande. Kan också meddela att vi under middagen smidde ihop en ny typ av tävling mellan oss två, som blir aktuell senare under året.

Så tack för maten Jonas! Och bättre lycka nästa gång!