Obs! Samson befinner sig under inspelningen på Gotland och det enda alternativet var att han fick koppla upp sig på Skype via 3G. Grundat i detta plågas veckans avsnitt av en del brus och till en början också ett oerhört irriterande klick-ljud, som dock försvinner efter ca. 12 minuter.

Efter att Samson återigen fått flänga land och rike runt likt en riktig superspion har vi fått kompromissa lite med veckans avsnitt. Snacket om Kirbys Fun Pak skjuts upp en vecka och istället laddar vi upp ordentligt inför den stundande Retrospelsmässan i Göteborg. Vi pratar om Samsons tidigare erfarenheter från mässan, önsketänker en hel del och får dessutom tillfälle att intervjua två av arrangörerna till mässan; Markus Swerlander och Kristofer Hansson Aspman. Denna intervju hör ni i avsnittets andra segment.

Nu hoppas vi att så många som möjligt tar sig till Göteborg och besöker mässan. Anders utlovar glass till alla som ger honom ett kramkalas!

Länkar

Musik

Retroresan: Retrospelsmässan Special