Övrigt

Veckans speltriss: Varm

Dags för veckans speltriss och idag är det jag som fått den stora äran (läs: det arga sms:et från Anders) att välja ut tre bilder på ämnet varm.

Jag älskar concept art. Jag älskar också öknar, då de  tack vare ett antal böcker (Meredith Ann Piecre “Vidundrens väg” främst, samt naturligtvis Paulo Cohelos “Alkemisten”) representerar den yttersta mystiken. Öde landskap fulla av liv under ytan.

Så här följer tre varma, fantastiskt vacka öknar (jag upptäcke nämligen lite sent att jag tolkat ämnet exakt lika som EmmyZ, men great minds think alike!)

Journey

 

Uncharted 3: Drake’s Deception

 

Under Siege, Desert Palace

 

Andra som bloggat om veckans speltriss;
EmmyZ, Sätrapojk, Kraid

Kommentarer

  1. Ina skriver:

    Journey är himla vackert, hoppas det är lika spelbart.

    Inget fel att tolka lika, nästan bara mer intressant då för att se viilka specifika bilder som väljs. 🙂 Nu blev det ju väldigt annorlunda typer av bilder ändå.

  2. Malin Söderberg skriver:

    Egentligen ville jag ha bilder med typ varma ögonblick, typ konceptbilden från LoZ: OoT där Link och Zelda sitter i gräset tillsammans som barn, men det var så himla svårt att hitta bra bilder. Dessutom var min första tanke ökenslottet, så det fick bli det 🙂

Skriv en kommentar