Eftersom vi har tema e-sport på Svampriket idag tänkte vi också försöka klämma in ett pressmeddelande som skickades till oss för en tid sedan. Väl medvetna om att detta meddelande har passerat sitt bäst-före datum så tycker vi ändå att det är värt att publicera detta idag. Inte minst för att programmet i fråga är något av det bästa som SVT sänt på senaste tiden, och för att gänget bakom är några riktigt sköna lirare.

Här nedan följer pressmeddelandet tillsammans med en teaser-trailer för säsong 2 av programmet.

SVT fortsätter sin satsning på e-sport

SVT sänder e-sport live från Dreamhack Winter 25-26:e november. Som uppladdning för det sänds också en ny säsong av e-sportsmagasinet Rematch i SVT Play, med start 7 oktober 15.00. Det kommer att bjudas på intervjuer med e-sportens största stjärnor, smygtittar bakom kulisserna på höstens hetaste spel och djuplodande diskussioner kring de mest spelade titlarna. Hela första säsongen går att se på www.svt.se/rematch

Missa inte Sveriges största magasin om e-sport på SVT Play – varje fredag 15.00.

Säsong 2 hittills: