Dance Central 2

Alla som inhandlade ett Kinect köpte förmodligen Harmonix dansspel till maskinen. Med Dance Central visade de att de inte bara bemästrar rock n’ roll, utan att de även kan bjuda upp till discodans. Del 2 är precis lika bra, om inte bättre. Den stora nyheten i uppföljaren är att du nu dansa samtidigt som en vän, vilket gör det till ett ännu ultimatare partyspel.

Goldeneye 007: Reloaded

Jag var på riktigt pepp, när det utannonserades att det till Wii skulle komma en remake på ett av mina favoritspel till N64. Och visst hade jag roligt med Wii-versionen av Goldeneye förra året, då kontrollen var det som imponerade mest på mig. Men nu när det återigen har fått en ny utgåva, nu i HD, har jag inte haft lika roligt. När det finns två andra stora fps-jättar att slåss mot nu i höst har den hemliga agenten inte mycket att komma med.

Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi

Eftersom min Xbox 360 är trasig fick jag lov att låna en väns konsol, då vi tillbringade en eftermiddag åt att utforska Ultimate Tenkaichi. När kvällen var slut hade jag träningsvärk i magmusklerna efter att ha skrattat så mycket. Ultimate Tenkaichi är så otroligt överdrivet och befängt, då majoriteten av striderna är mer som quick time events än något annat. Jag kan inte säga att det är ett bra spel i sig, men jag kan dessutom inte säga att jag inte hade jävligt kul. Jag tror dock inte jag hade skrattat så mycket om jag hade betalat 500kr för spelet. Hyr eller köp från reabacken, och spela aldrig ensam.