Kinect har fyllt 1 år och är enligt min mening den just nu bästa rörelsekontrollen på marknaden. Wiimoten har blivit omsprungen med råge och i ärlighetens namn har väl aldrig Playstation Move ens varit med i matchen.

”Child Of Eden är ett spel både för kropp och själ!
Så det kommer kanske inte som en chock att årets rörelsespel gör sig bäst på Kinect. Spelet jag pratar om är fortfarande lika vackert som när jag spelade det för första gången. Men inte nog med att det inte gör ont att titta på, är det fortfarande en fröjd att spela det. Tillsammans med Dance Central 2 visar Child Of Eden verkligen att Kinect är en apparat att räkna med. Jag känner hela tiden att jag har total kontroll över vad som händer på TVskärmen och om jag misslyckas är det helt och hållet mitt eget fel. Jag kan inte skylla på kontrollen!

Child Of Eden är den vackraste spelupplevelsen jag haft i år och det är utan tvekan det bästa rörelsespelet i år. Förutom att det erbjuder en kontroll som verkligen fungerar, ger det dig en upplevelse utöver det vanliga buttonmashandet på en handkontroll. Child Of Eden är ett spel både för kropp och själ!

Bubblare:

  • Rise Of NightmaresEtt Kinectspel som försöker vara vuxet, men som snubblar på mållinjen.
  • Dance Central 2Än en gång bevisade Harmonix att de har koll på kontrollen!
  • TLOZ Skyword Sword – Med det senaste Zelda-äventyret visar Nintendo verkligen vad man kan använda en Wiimote till.