Konstnärer lånar medan genier stjäl, brukar det heta. Men vad är man om man stjäl tillbaka något som redan stulits och sedan kallas härmapa av en kritikerkår som inte slängt på sig det korrekta paret nostalgiglasögon?

Bitter, skulle jag anta. Bitter och arg. Synd då för Warhammer 40 000 Spacemarine att ingen uppfattar deras monotona röstläge som ilska över att konstant jämföras med Gears of War, serien som i ärlighetens namn stal konceptet ladugårdsbreda män med sågautomatvapen först.

Två fel blir inte ett rätt, utan i Spacemarines fall enbart en brundassig massa som dessutom skulle kunna mått extremt mycket bättre av att ha stulit ännu mer av sin nemesis.

Bubblare:

Facehuggerskorpionerna i Skyward Sword: Det verkar som att Gordon och Link har mer saker gemensamt än sin oförklarliga stumhet.