Spelvärlden har en hel del skandaler per år (vet ni hur mycket det DEJTAS inom spelsverige? Åhåjojomän!) och 2011 års vinnare var faktiskt inte glasklar. Men med oerhört taskig inställning och dålig PR-medvetenhet vinner ändå MSi för sin insatts i att försöak göra spelsverige lite mer amerikanskt tacky.

Ni är förmodligen redan bekanta med hur företaget annonserade efter kompetenta killar och sexiga tjejer, för att sedan bryta både mot Dreamhacks och Facebooks förhållningsregler med att utse en skönhetstävling på sin FB-sida, efter att de tvingats plocka ned annonsen.

Det som är utmärkande med MSi-debatten är den hord av media- och ickemediagamers som slöt upp och på skarpen sa till företaget att sådant här vill vi inte ha på våra spelmässor. Naturligtvis fanns det den vanliga uppslutningen av missnöjt brölande från folk som kände sig bestulna på chansen att se lite hud, men för omväxling skull var de knappt i majoritet. Och VI VANN. Bra jobbat, spelsverige! Bra jobbat!

Bubblare:

PSN-Hacket: För var dag som går blir det  uppenbart hur sårbara vi alla är. Sony kan inte rå för att de blev hackade, men bör fortfarande känna av kängan de fick efter hur dåligt de skötte informationen till oss konsumenter under de första dagarna.