Videoblogg

Nördigt, var det här!

Kommentarer

 1. Nidde skriver:

  ProTip: Manuell focus is teh shit.

 2. Ludde Lundblad skriver:

  Ska bara förstå hur jag stänger av den automatiska 😛

 3. Trazh skriver:

  Ja, det var roligt! Fina prylar ni har där hemma. Tack för inbjudan. 😀

 4. prutt skriver:

  Hahha kul när du sa, fler spel som är för alla än för mig 😛 xD Du är då inte en del av gemenskapen då eller?? 😛 Hahaha slutkommentar (det var väl roligt).. 😛 nej inte det minsta, som ett vanligt allrum med skillnaden att du först zoomade in skräp och dina barns leksaker, som ju är underförstått nördigt “om det vore så att du leker med dessa”, vilket jag kan anta att du INTE gör. xD Puss o Kram alla barn

 5. Ludde Lundblad skriver:

  @Prutt – Först och främst. Respekt för ett så otroligt häftigt nick, verkligen!
  För det andra, det är MINA leksaker och JA, jag leker med dom!

 6. SpeLinnea skriver:

  Mycket fint! Dom här tittskåpen och Marios ansikte som är i 3D, har du gjort dom själv?

 7. Maria skriver:

  Vad fint! Nostalgin är total 🙂
  (Vore önskvärt med bättre ljudupptagning, lite svårt att höra vad du säger)

 8. Ludde Lundblad skriver:

  @Maria – Jag är väl medveten om det, men tyvärr finns det ingen mickingång på kameran 😛
  @SpeLinnea – Tittskåpet med Mariofigurerna har jag gjort och det andra samt 3D-tavlan har Zeldas gudmor gjort 🙂

 9. Thunis skriver:

  Jag hade verkligen förväntat mig mer, men det gör jag alltid nuförtiden, är ständigt en källa till besvikelse.

 10. Mckorv skriver:

  Ludde: Testa att ta upp ljudet på t.ex. en dator via en extern mikrofon. När du ändå lägger ner så mycket tid på redigeringen kan du lika gärna lägga en stund till på att synca ljudet. Tror faktiskt att det skulle göra mycket för slutresultatet.

 11. Ludde Lundblad skriver:

  @Mckorv – Du och alla andra som kommer med konstruktiv kritik har gett mig en ny videobloggside 🙂 Tack. En “behind the scenes”

 12. Edholm skriver:

  Som ett hem ska se ut! Riktigt stiligt och hemtrevligt. Gillade även spelkollektionen 🙂

 13. Conny skriver:

  Fint och kul!!!

Skriv en kommentar