Videoblogg

Kontrollproblem

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Jag håller framför allt med om triggerproblematiken. Att de är sladdriga och dana. Vid regelbunden användning så kan de dessutom paja relativt lätt. Det vill ju ingen! Spakarna har jag inga problem med, men jag kommer tipsa min lika 360-skadade vän om den dosan!

 2. Thunis skriver:

  “och inte som nån jävla… kåt höna”.
  Är det så man kan se ut om man har dålig/halkig kontroll i handen, eller vart fick du det ifrån?

 3. Robert skriver:

  Triggerknapparna suger, ja. Däremot så har jag aldrig förstått det här med spakarna. Tror det har med att göra med händernas storlek. På 360-kontrollen så får jag ibland flytta hela handen när jag styr, och jag tycker istället att spakarna är för tröga på 360. Man kan väl säga att jag är ps3-skadad. ;P

 4. Bob skriver:

  Du satte verkligen huvet på spiken i detta inlägget, ludde!
  Lider av exakt samma problem som du, det tragiska i baletten är att jag skaffade mig en PS3 för alla mina vänner har en, har inga vänner som spelar 360 längre :/

  Åter till topic; blev väldigt intresserad av denna här kontrollen men vad hittar man den? Å vad kostar den?

 5. Arvid skriver:

  Har sett att det finns en tillbehörssats till kontrollen, men några saker man sätter dit på triggerknapparna för att man inte ska glida av dem. 🙂

 6. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Jag skriver under på absolut allt de sa om PS3 kontrollen. Sladdrig liten jävla 90-tals kvarleva!

  Den vänstra sticken sitter helt enkelt fel på Playstation. När man rör sig är det ju en naturlig rörelse att dra tummen framåt för att gå framåt. På PS3 där inte stickan sitter på kontrollens övre del så måste man dra tummen i en sidleds rörelse för att gå framåt. Logiken är missbildande.

 7. Ludde Lundblad skriver:

  @Bob – Köpte den på mitt lokala GameStop. Minns inte om den kostade 259 eller 359 riksdaler. Vilket som, så är den bättre och mycket billigare än en orginalkontroll som går loss på 599 😛

 8. Bob skriver:

  Det vart ju inte farligt! förväntade mig en 600-lapp eftersom det står MW3 på den ;P

  Får se om jag hittar den i nån onlinebutik, har inte haft nån lycka än…

 9. Bob skriver:

  http://pixelkameraderi.wordpress.com/2012/03/06/jakten-pa-kontrollen/

  Kära Ludde, om inte jag får tag på en kontroll i mina butiker, finns det då någon chans i skärselden att du skulle kunna agera mellanhand?
  Naturligtvis med en morot med i potten.

  😀

 10. Arvid skriver:

  Förresten, den där kontrollen, fungerar den med PS3’s inbyggda bluetooth? I så fall är även jag lite intresserad av den 🙂
  Hade en blurayfjärrkontroll som gick via IR-dongle till ps3. Den krockade med förstärkaren. När jag bytte kapitel i en film sänkte den även ljudet. Så BT is the way!

 11. Ludde Lundblad skriver:

  @Bob – Självfallet 🙂

  @Arvid – Den går icke med Blue Tooth. Du pluggar in en mottagare i en av USB-portarna!

 12. Ludde Lundblad skriver:

  Jag glömde säga i videoklippet att laddningskabeln är låååååång, och inte typ 5 cm, som orginaldosans är!

 13. Krylke skriver:

  Vur konstigt ni säker tycker att det låter så föredrar jag ps3 dosan framför Xbox. Triggersena är skit men i övrigt är den överlägsen Xbox. Det är ju på ps3 dosan som analogen sitter som den ska och inte tvärt om 😉

Skriv en kommentar