Krönika

Välkommen till Junior

Ni som följt Svampriket ett tag är kanske bekanta med videobloggserien “Mamma Pappa Barn”. I den har jag spelat och pratat om spel som riktar sig till de yngre eller hela familjen. Ibland har jag gjort det själv och ibland har jag tagit hjälp av mina barn – för att göra spelen rättvisa.

Nu har det blivit dags för “Mamma Pappa Barn” att utvecklas. Från och med idag finns den inte längre, istället har vi öppnat upp en ny avdelning som går under det fyndiga namnet Svampriket Junior. Här kommer det att recenseras spel, både i videobloggsform och i textform. Det kommer levereras tänkvärda krönikor och artiklar som handlar om att vara förälder till Tvspelstokiga småtroll.

I första hand är Junior riktad tll dig som är förälder. Vi hoppas att du ska slippa gå vilse i den djungel av spel som finns – så att du slipper komma på din 8-åring med att slå ihjäl digitiala glädjeflickor för att få sina låtsaspengarna tillbaka, när hen sitter framför sitt Playstation 3.

Jag har även skaffat mig en kollega som ska hjälpa mig att botanisera bland alla barn och familjespel. På sedvanligt Svampriketmanér tänker vi hålla er på halster ett litet tag till om vem den personen är!

Det är kul med TV-spel och livet ska vara roligt!

Kommentarer

 1. Nidde skriver:

  100 spänn på Emmyz; vem sätter emot?

 2. Quid skriver:

  Jag tror det är han som är pappa till Saga, eller mer troligt Saga själv eftersom jag har hört att det skulle vara en tjej 🙂

 3. Nidde skriver:

  @Samson & Ludde
  Meh, fusk.

 4. Jocke skriver:

  “Jag tror det är han som är pappa till Saga”

  Vad är det för jävla diss? Jocke heter jag 😛 Saga hade varit skoj om det varit det 🙂

 5. Frances skriver:

  YES! Jag älskar Mamma Pappa Barn (även om det enligt all PK borde heta Mappa Pamma barn 😉 )! Det kommer bli frossa på denna avdelning för min del!

  Jag satsar också 100 spänn på EmmyZ. 😀

  (Jocke ingen bryr sig om DIG, vi är bara starstruck av Saga känd från Press 2 Play du vet…)

 6. Ludde Lundblad skriver:

  DET. ÄR. INTE. EMMY 😛

  @Frances – Kul att det uppskattas. Dock kommer det inte pubbas saker här lika frekvent som på Svampriket Senior, så du behöver inte F5:a dig till döds 😉

 7. SpeLinnea skriver:

  Ludde, det är ju din unge såklart! Den äldste, gissar jag. 🙂 Junior klingar mycket bättre än mampapbarn gjorde. Också för det får mig att tänka på Junior som Tv4 hade.

 8. mats nylund skriver:

  Spoiler! Jag ser ju Samson uppe till höger 🙂

 9. Samson Wiklund skriver:

  @Mats: Jag är inte hemlig. Den hemlige är någon som inte är Svamp redan =)

 10. Robert skriver:

  Tror att det blir jag istället, men jag väntar fortfarande på att ni ska fråga mig. Jag menar, vem annars?

 11. Prometheus skriver:

  Jag tror att det är någon av Pulver eller Nicko från Trazan Apanson? Skulle ackompanjera Ludde perfekt.

Skriv en kommentar