Quicktitt

Rhythm Heaven Fever (Wii)

I Svamprikets andra Quicktitt var det meningen att vi skulle visa upp lite Trials Evolution. Och så blev det, bortsett från en liten detalj. För Rhythm Heaven Fever är ju faktiskt precis som Trials Evolution. Fast mycket svårare. Och med mer sexuella anspelningar. I alla fall i Luddes värld. Så hur många tv-spelsapor finns det? Och hur har grodor samlag? Och hur svårt eller kul är Rhythm Heaven Fever egentligen? Vill du köpa det om/när det kommer till Europa? Det är bara att kolla, för att kanske få svar på alla dessa frågor.

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Det borde heta BigTitt. Älskar Rhythm Tengoku-serien! Så många fina minispel. Klart man ska köra practice, det är ju bara för att förstå mekaniken. Är det så snällt som i DS-spelet att man får hoppa över en bana om man failar den tre gånger på rad?

  OOOOOOOOOOOK!

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Fick man hoppa över banor på DS?! Det måste jag ha glömt. Jag vet inte om vi failade tre gånger i Rhythm Heaven Fever. Det känns som att vi failade andra bossen minst tre gånger. Men vi fick då inte hoppa över något.

 3. ReDead skriver:

  Det ser mycket roligt ut! Kommer det till Europa ska jag definitivt skaffa det.

 4. SpeLinnea skriver:

  Jag spelade den europeiska Rhythm Paradise, så det kanske var försnällat i den versionen kontra japanska? Hittar inget om att det skulle vara nån skillnad. I Remixarna “behöver” man faila 4-6 gånger för att få hoppa.

 5. NuYu skriver:

  Ser ju helt underbart ut! Fick nyligen hem Rhythm Tengoku Gold efter att ha lyssnat på dig Tommy, så känner mig riktigt sugen på att plasta av det nu.

Skriv en kommentar