Skitsnacksblogg

Vad tror ni om Gangster Squad?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Ensemblen är ju onekligen imponerande och jag får av filmposterna enorma Noir-vibbar, i stil med LA Konfidentiellt. Samtidigt känns själva filmandet utgått från senaste trailern alldeles för stylat och effektsökande.

Jag var övertygad om att Public Enemies skulle bli skitbra, men där hade jag verkligen fel. Finns det risk att Ganster Squad faller i samma fälla?

Förresten. Prenumererar Ryan Gosling på sexscener med Emma Stone?

Kommentarer

  1. Bob at PxK skriver:

    Woot? Vad har du emot Puplic Enemies??
    Skitbra jue.

    Gangster Squad känns som en modern version av De Omutbara, förutom att det känns mer klicheartat och polerat, precis som du nämner.
    Inte särskilt stor pepp alls på denna faktiskt.

Skriv en kommentar