Shadowgateskandalen

Del 2: KukFittaKnullaÖl

De två svamparnas resa genom slottet Shadowgate fortsätter, och det går långsamt. Faktum är att det till slut går så långsamt att det står stilla, och grabbarna kör fast. Hur ska de göra för att klara denna svampkamp?!

Kommentarer

 1. Kenny skriver:

  Haha, klarade det för några månader sen.. Lycka till! Men kan säga att all möda ni lägger ner inte är värt det! Mindes spelet som bra när jag var liten men nu när jag spelade det så förstörde det hela kvällen! Spela ngt bättre 🙂

 2. Niklas Sintorn skriver:

  Pro tip: Använd facklan på “mig” tre gånger för hilarious results!

 3. Shotgun Facelift skriver:

  Jag älskar titeln på det här inlägget 😀 Fett mysigt att hänga med erat äventyr ju!

 4. Webbgata Hosting skriver:

  Fantastiskt kul att ni lirar denna klassiker. Eller inte. Sjukt segt spel. Men ni gör ju det helt klart till ett mysigt äventyr. Tänkte dra en spoiler nedan var ni ska härnäst om jag inte miss minner mig helt och hållet från dom gamla goda dagarna när man satt och spelade detta.

  l l a f n e t t a v

 5. Tommy Håkansson skriver:

  Egentligen är det ju förmodligen världens sämsta spel att göra såna här episoder av, kom vi på. :p Mycket “sitta tyst och tänka medan absolut ingenting alls händer någonsin”.

 6. steamroller skriver:

  hahah ja vet fan inte varför men jag tycker det är kul att se på när ni spelar den skiten 🙂 det är ett riktigt uselt spel och jag trodde ja skulle tröttna men ja vill ändå se mer och vad som händer i slottet

 7. COYG! skriver:

  Det är som att kolla på en GAIS-match, fan vad dåliga ni är, men det är roligt ändå.

 8. Fille skriver:

  Blir ju mycket nostalgisk när jag ser detta. Speciellt att det är på svenska, vilket är helt sjukt härlig ju. Blir lixom som gamla Drakar & Demoner-känslan på det hela.

  Kul!

 9. Christoffer skriver:

  @Tommy Du har nog rätt att det är fel spel “egentligen”, men ni gör det bra. Så jag hoppas verkligen att ni håller i och släpper mer snart.

 10. Tuffakillen skriver:

  Asså, det här kan vara bland det bästa spelshower jag sett på internet. Längtar mycket efter nästa episod:)
  Det känns som att det borde vara tråkigt att se på, men dels är språket i spelet underhållande bara det, och ni två som spelar är ju roliga ni med:)

  Jag sitter och skriker åt datorn vad jag tycker ni ska göra… Använd en tänd fackla på mumien! Hur fel kan det bli?

 11. *applåder* Ni är sannerligen Sveriges mest underhållande duo! Jag njöt av det här inlägget – och rubriken!

 12. T4 was Here skriver:

  Fiser, svär och ha sej.
  Väldigt Game Grumps, bra tänkt.
  Also använd, svärd, mig, the lol.

 13. […] är något av det bästa jag sett, hört och upplevt inom speljournalistik. Del 2′s rubrik KukFittaKnullaÖl – hur kan man inte älska dessa killar för att de bjuder på sig själva? En annan sak som […]

Skriv en kommentar