Shadowgateskandalen

Del 3: Hur stora kulor har du?

Det lossnar lite för grabbarna, som upptäcker att man kunde göra något som de inte trodde man kunde göra. Saker som de hade testat göra i avsnitt ett. Jävla vattenfall. Sen kör de fast igen.

Kommentarer

  1. Quid skriver:

    Jag blir så frustrerad när jag ser er spela, jag vill bara hjälpa er hela tiden med det lilla jag kommer ihåg, ska bli kul sen när ni har kommit längre än jag gjorde som barn. Då är vi lika clueless 🙂

  2. Julius skriver:

    Så här lagom till Halloween spelade jag och vän igenom ett annat spel från ICOM, nämligen Uninvited till NES. Ser ut som och fungerar exakt likadant som Shadowgate fast i en spökhusmiljö. Är lika rövförbannat oförlåtande och ett av de läskigare NES-spelen som går att hitta! Finns inte på svenska, dock.

Skriv en kommentar