Krönika

En jävla summering

Nu är GameX äntligen slut och eftersom jag är den enda på den här jävla redaktionen som har kompetens, utbildning och intresse att skriva texter så blir det upp till mig att skriva en summering. De andra är ute och spelar in videor eller sånger eller ritar bilder eller något annat jävla trams.

Sveriges Bästa Spelblogg står det i headern. Det är ett jävla skämt. Titta bara hur tragiskt vidrig GameX-rapporteringen varit. Först förolämpade vi mig och gjorde reklam för radioprogrammet Christer sen stod Ludde som något jävla fån och bläddrade i någon broschyr. Tommy förlorade i någon tävling, folk gick långsamt och såg ut som idioter och Malin tittade på folk som såg ut som andra folk och blev helt till sig.

Hur många spel har Sveriges Bästa Spelblogg spelat då? Inte. Ett. Enda. Jävla. Spel. Ludde pratar om hur mycket han spelar utan att spela ett enda spel och Anders gnäller bara över att han inte ska spela på ett helt jävla år. Svampriket är ett skämt. Fattar ni inte? Stoltserar med vår status som spelskribenter och pissar er sen i ansiktet om och om igen. Varför fortsätter ni komma tillbaka? Ser ni inte vad som händer?

Gå in och läs på Gamereactor istället. Det gör jag.

 

Kommentarer

 1. GorillaFlex skriver:

  Måste säga att ni är fan bra. Har av någon anledning avfärdat Retroresan och tills nyligen Svamppod. Ja, hela Svamp-grejen för den delen.

  Stod till och med bredvid Malin i en kö idag, tänkte säga det till henne IRL. Men blev så jävla starstruck, så jag gick därifrån.

 2. T4 was Here skriver:

  Bitter som vanligt I see.

 3. Ebriusum aka Ebbeföfaen skriver:

  Väntar med stora förväntningar på Svampriket 3.0

 4. anna.p.anna skriver:

  så ilsken <3 skulle du bli gladare om jag färglade och postade bilden på dig i bäbis-selen, va, skulle du det?
  jag tolkar den kompakta tystnaden som ett "ja" och skrider till verket.

 5. Thomas skriver:

  Du sa ju själv i intervjuer att du har spelat spel <.< dont get it, ny här etc. men är det ett skämt eller varför smutskasta sin egna sida etc?? Eller är du alltid arg på insidan?

 6. Ruben skriver:

  Nu är det väl revolution på gång?

  Hejja Linus! Dra med Tobbe och borda den skadeglada skutan.

 7. Mayhemic skriver:

  Tycker mig ana viss ironi? 😉 Fanns ändå en del sanna poänger, tycker inte årets rapportering var i närheten lika vass och underhållande som föregående. Men good enough!

 8. Linus Svensson skriver:

  För de av er som missförstod: Ja, texten är skriven med en ganska stor dos ironi, även om vi såklart inte hymlar med att spelen inte är största fokus för oss på GameX. Vi premierar att vara underhållande och ge en inblick i kulturen runt spelen.

  Och Anna: såklart bör bilden på mig i bebissele hamna överallt på internet.

 9. NuYu skriver:

  Hur kan folk inte förstå ironin? Sista raden avslöjar ju allt.

Skriv en kommentar