Nu är GameX äntligen slut och eftersom jag är den enda på den här jävla redaktionen som har kompetens, utbildning och intresse att skriva texter så blir det upp till mig att skriva en summering. De andra är ute och spelar in videor eller sånger eller ritar bilder eller något annat jävla trams.

Sveriges Bästa Spelblogg står det i headern. Det är ett jävla skämt. Titta bara hur tragiskt vidrig GameX-rapporteringen varit. Först förolämpade vi mig och gjorde reklam för radioprogrammet Christer sen stod Ludde som något jävla fån och bläddrade i någon broschyr. Tommy förlorade i någon tävling, folk gick långsamt och såg ut som idioter och Malin tittade på folk som såg ut som andra folk och blev helt till sig.

Hur många spel har Sveriges Bästa Spelblogg spelat då? Inte. Ett. Enda. Jävla. Spel. Ludde pratar om hur mycket han spelar utan att spela ett enda spel och Anders gnäller bara över att han inte ska spela på ett helt jävla år. Svampriket är ett skämt. Fattar ni inte? Stoltserar med vår status som spelskribenter och pissar er sen i ansiktet om och om igen. Varför fortsätter ni komma tillbaka? Ser ni inte vad som händer?

Gå in och läs på Gamereactor istället. Det gör jag.