..Den sög, om jag ska vara riktigt ärlig. Jag hade förhoppningar, medan Emelie var skeptisk från början och även om jag avskyr att ha fel, och avskyr att erkänna det ännu mer, så hade hon väldigt rätt angående Ted.

Konceptet kändes ganska kul på papperet och i trailern, men i den faktiska filmen blev det tradigt väldigt snabbt. Teddy är ett gosedjur som vuxit upp från barnstadiet men sedan fastnat i de sena tonnåren, vilket innebär väldigt mycket prutt och stoner-skämt. Inget fel med det egentligen, i Jay & Silent Bob-serien funkar det alldeles utmärkt. Men i Ted kändes det mesta krystat och utan timing och finess.

Visst fanns det glimtar av bra skämt och en hållbar film. Mötet med Flash Gordon eller ”Fuck You Thunder”-sången. Men som helhet var Ted ganska menlös och jobbigt förutsägbar. Som helhet kändes det som de absolut sämsta skämten i Family Guy, i en och en halv timme. Inget jag rekommenderar.