Animationer är roliga, om det så är memes i forumdiskussioner eller bara småklipp från filmer, och filmer är ju något vi sysslat med en hel del det senaste året. Här kommer några av mina favoriter, har jag missat nån?

 

Först ut har vi en klassiker från en blöt dag i Bollnäs där jag, Ludde och Anders drack allt från AC/DC-vin till Jägergroggar i solen. Förutom att lite oväntat träffa Wiborgh så sittdansade Anders till Magnus Uggla.

 

 

Mer dans i nästa bild, den här gången vår serieritande Amanda som drog till en spontandans under Gamex, något ingen uppfattade innan vi satte oss för att redigera filmen.

 

 

 

Tommy vet hur man hanterar spel och snacks och förklarar på ett så pedagogiskt sätt som bara en ninja förklädd till förskollärare kan göra.

 

 

 

 

När Linus började på Riket så var han tvungen att gå igenom en del prövningar, bland annat att axla Anders löfte om att hjula när Retroresan fått mer likes än Radio Speltorsk. Iklädd en otroligt creepy Anders-mask tog sig den då hemlige Linus an utmaningen, jag tror dock vi får kalla in herr Sintorn för en snabbkurs näst gång.

 

Anders gamer face har det pratats om många gånger under 2012 men han visste inte själv om det innan jag satte mig ner med honom, Tekken och en liter Jäger framför kameran.

 

 

 

 

Slutligen har vi kommit fram till årets bästa gif. Anders vill så gärna spela på Gamex och till slut tröttnar Samson. Nästa gång du lyssnar på Skitsnack och Anders rantar om Nick Cage, Coheed eller nått annat Brunlöfigt så är det så här Samson egentligen vill svara. (Missa inte Anders fladdrande hand på väg ner)