Detta är inte ett strikt spelrelaterat inlägg men ibland är vissa saker för bra för att kunna förbises ens av en ödmjuk spelblogg såsom denna. För 2012 var ändå året då CIAs högste chef fick en otrohetsaffär avslöjad i media samma vecka som Disney utannonserade att de köpt Lucas Arts. Chefen för USAs underrättelsetjänst kunde inte få folk att hålla tyst om sitt vänsterprassel, men inte ett knyst undslipper representanter för Disney och nyheten tar de flesta på sängen. Hur tight säkerhet har Lucas Arts och hur lojala följare har egentligen Disney? Det värsta som kan hända om du säljer ut din chef på CIA till media är att du kan dömas för landsförräderi och avrättas, vad har DISNEY att hota med i jämförelse? Fler uppföljare på Skönheten och Odjuret? Disney är scary.

Årets Wag The Dog: Disney köper Lucas Arts och ingen anade något!